ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Disember 09, 2023 -Sabtu

 
  DUCK CREEK TECHNOLOGIES MENGUMUMKAN PEMENANG SULUNG ANUGERAH RAKAN KONGSI TERBAIK TAHUN 2023 BAGI DUCK CREEK TECHNOLOGIES

Friday 22/09/2023Rakan Kongsi Penyepadu Sistem - Accenture, Aggne dan Coforge; Rakan Kongsi Penyelesaian - Copart, LexisNexis Risk Solutions, Quadient dan Smart Communications serta Rakan Kongsi Komunikasi dan Perunding Pintar - Penguin Tech, masing-masing diiktiraf untuk inovasi teknologi yang bermakna kepada industri insurans semasa Sidang Kemuncak Rakan Kongsi Duck Creek '23

BOSTON, 22 Sept (Bernama-GLOBE NEWSWIRE) -- Duck Creek Technologies, penyedia penyelesaian pintar mentakrifkan masa depan insurans hartanah dan kasualti (P&C) serta am, hari ini mengumumkan pemenang untuk Anugerah Rakan Kongsi Tahunan 2023 Duck Creek Technologies yang julung kali diadakan semasa Sidang Kemuncak Rakan Kongsi tahunan 2023, yang diadakan di Orlando, Florida, pada 20-21 September 2023. Menerima Anugerah Rakan Kongsi Terbaik 2023 Duck Creek ialah Rakan Kongsi Penyepadu Sistem, Accenture, Aggne dan Coforge; Rakan Kongsi Penyelesaian, Copart, LexisNexis Risk Solutions, Smart Communications dan Quadient; dan rakan kongsi perunding, Penguin Tech.

Kepimpinan SaaS (perisian-sebagai-perkhidmatan) mendedikasikan masa ketika acara mereka untuk mengiktiraf pencapaian luar biasa bagi rakan kongsi penyelesaian, penyepadu sistem dan rakan perunding mereka di seluruh dunia. Anugerah Rakan Kongsi Terbaik Teknologi Duck Creek dicipta untuk mengiktiraf kuasa perkongsian dan meraikan pencapaian bersama yang penting di seluruh ekosistem insurans. Anugerah kaca berukir diserahkan kepada lapan pemenang kerana mencapai tahap kecemerlangan tertinggi sebagai rakan kongsi kepada Duck Creek dan kerana mempunyai visi untuk memajukan perniagaan mereka sambil membayangkan semula masa depan insurans.

Accenture diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Penyepadu Sistem Tahunan kerana cemerlang dalam aktiviti pasaran bersasar bersama, menyampaikan penyelesaian Duck Creek kepada pelanggan di seluruh dunia dan secara konsisten melampaui piawaian pematuhan penghantaran.​Accenture telah mencapai bilangan tertinggi pelaksanaan dilengkapkan di seluruh Penyelesaian Duck Creek dan mengekalkan kedudukannya sebagai pengaruh penting bagi kenaikan penjualan pelanggan global.

Aggne diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Penciptaan Nilai Amerika Tahunan kerana kerjasama yang berjaya dengan pasukan jualan Duck Creek untuk membezakan dan memenangi perniagaan serta pembangunan baharu bagi pemecut untuk memastikan kejayaan pemindahan pelanggan ke Duck Creek OnDemand (DCOD).

Coforge diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Penciptaan Nilai Antarabangsa Tahunan kerana menyediakan penyampaian perkhidmatan berpakej yang luar biasa kepada pelanggan, merealisasikan masa yang lebih pantas untuk nilai daripada Duck Creek.​Coforge berjaya menggunakan penyelesaian Duck Creek OnDemand prabungkus menggunakan pemecut dan amalan terbaik dalam masa yang singkat.

Copart diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Penyelesaian Kecekapan Operasi Tahunan untuk penyepaduannya bersama Duck Creek. Ia meningkatkan kecekapan operasi untuk pelanggan bersama kami, membolehkan mereka membuat keputusan insurans yang bijak dan dengan cepat memenuhi keperluan pemegang polisi. Copart menjadi rakan kongsi pasaran bersasar yang berharga untuk Duck Creek dalam 10 pasaran penginsurans kereta teratas dan menyediakan perkhidmatan penyelamatan kereta terkemuka industri yang berpusat kepada strategi tuntutan automotif Duck Creek. Penyepaduan teguhnya dengan Duck Creek memberikan contoh yang boleh ditunjukkan untuk meningkatkan kecekapan operasi dan pengalaman pelanggan secara serentak.

LexisNexis Risk Solutions diiktiraf sebagai Rakan Penyelesaian Kelajuan Pasaran Panatas untuk penyepaduannya dengan Duck Creek yang memberi kesan yang ketara kepada kelajuan pelanggan bersama kami memasuki pasaran. LexisNexis Risk Solutions telah menjadi rakan kongsi Duck Creek selama empat belas tahun. Ia menawarkan sepuluh integrasi prabina untuk penyelesaian peneraju industrinya. Penyepaduannya lebih konsisten diterima pakai berbanding yang lain, menghasilkan masa pelaksanaan yang lebih cepat dan penjimatan kos untuk pelanggan bersama kami.

Quadient diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Penyelesaian Pengalaman Diperibadikan Tahunan untuk menyediakan penyepaduan penyelesaian yang menarik bagi memperibadikan pengalaman pemegang polisi dengan lebih baik. Quadient adalah peneraju dalam pengurusan komunikasi pelanggan dengan penyepaduan tersedia untuk Polisi dan Tuntutan Duck Creek. Quadient terlibat secara rapat dengan Duck Creek pada tahun 2023 dalam pelbagai aktiviti pemasaran bersama di sekitar penyepaduan ini, menghasilkan pelbagai peluang jualan baharu untuk kedua-dua pihak.

Smart Communications diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Penyelesaian Antarabangsa Tahunan kerana menyumbang secara global yang jelas kepada perniagaan Duck Creek. Smart Communications adalah peneraju global yang diiktiraf dalam pengurusan komunikasi pelanggan. Pada tahun 2023, pasukan mereka menonjol melalui bekerjasama secara meluas dengan pasukan Duck Creek untuk membangunkan integrasi demonstrasi utama secara bersama dan menaja sidang kemuncak pelanggan tahunan pertama kami untuk rantau APAC kami.

Penguin Tech diiktiraf sebagai Rakan Perunding Tahunan kerana memberikan sumbangan yang penting kepada nilai ekosistem Duck Creek. Pasukan Penguin Tech mempunyai lebih daripada 40 tahun pengalaman gabungan Duck Creek dan mempercepatkan pertumbuhan ekosistem Duck Creek dengan membangunkan banyak penyepaduan bagi pihak Rakan Kongsi Penyelesaian kami. Penyepaduan dengan peneraju pasaran ini telah mencipta demonstrasi jualan yang menarik dan memanjangkan saranan nilai Duck Creek.

"Kami sangat teruja dengan perkongsian berharga yang telah kami bentuk dan keupayaan kami untuk melibatkan diri secara kolaboratif dengan syarikat ternama seperti Accenture, Aggne, Coforge, Copart, LexisNexis, Quadient, Smart Communications dan Penguin Tech. Bersama-sama, kami membentuk semula landskap inovasi dalam industri insurans sambil kami terus menyampaikan penyelesaian berasaskan awan peringkat teratas yang dipasangkan dengan perkhidmatan yang luar biasa," kata Mike Jackowski, Ketua Pegawai Eksekutif, Duck Creek Technologies. "Adalah satu keistimewaan untuk mengiktiraf pencapaian ini dan memperingati pencapaian rakan kongsi kami di Sidang Kemuncak Rakan Kongsi 2023 kami bersama penonton yang terdiri daripada ratusan ahli ekosistem yang lain."

Untuk maklumat lanjut tentang rakan kongsi Duck Creek yang memenangi anugerah ini, lawati https://www.duckcreek.com/partner/ dan tapak web rakan kongsi ini:

Pemenang anugerah Penyepadu Sistem:

Accenture

Aggne

Coforge

Pemenang anugerah Rakan Kongsi Penyelesaian:

Copart

LexisNexis Risk Solutions

Quadient

Smart Communications

Pemenang anugerah Rakan Perunding:

Penguin Tech

Perihal Duck Creek Technologies

Duck Creek Technologies merupakan sebuah penyedia penyelesaian pintar yang mentakrifkan masa depan industri insurans hartanah dan kasualti (P&C) serta am. Kami adalah platform tempat terbinanya sistem insurans moden, membolehkan industri memanfaatkan kuasa awan untuk menjalankan operasi yang tangkas, pintar dan berterusan. Ketulenan, tujuan dan ketelusan adalah teras kepada Duck Creek. Kami percaya insurans harus tersedia untuk individu dan perniagaan ketika, di tempat dan dengan cara mereka amat memerlukannya. Penyelesaian peneraju pasaran kami tersedia sebagai asas lengkap atau sebagai suite penuh dan semuanya tersedia melalui Duck Creek OnDemand. Lawati www.duckcreek.com untuk mengetahui lebih lanjut. Ikuti Duck Creek di saluran sosial kami untuk mendapatkan maklumat terkini – LinkedIn dan Twitter.

Maklumat Hubungan Media:
Carley Bunch
carley.bunch@duckcreek.com 

SUMBER: Duck Creek Technologies

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2023 MREM . All rights reserved.