ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Februari 24, 2024 -Sabtu

 
  HYTERA MELANCARKAN PENGULANG DMR AD-HOC GENERASI BAHARU

Monday 18/09/2023Table

Hytera Latest Dual-channel DMR Ad-hoc Repeater E-pack200 & E-pole200 (Grafik: Business Wire)


SHENZHEN, China, 18 Sept (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Hytera Communications (SZSE: 002583), pembekal global terkemuka bagi teknologi dan penyelesaian komunikasi profesional, baru-baru ini mengeluarkan E-pack200 dan E-pole200, pengulang rangkaian ad-hoc (WANET) terkini, untuk mengukuhkan lagi penawaran sistem radio dua hala letak atur dengan pantas. Kedua-dua model ini menyokong rangkaian dwisaluran dan dua hala untuk membolehkan keterhubungan atas permintaan yang kuat, manakala E-pack200 direka bentuk untuk boleh dipek oleh manusia dan E-pole200 boleh dipasang di lokasi tetap.

E-pack200 dan E-pole200 mencipta pautan berbilang lompatan ad-hoc jalur sempit melalui lata dan menyediakan liputan besar untuk suara, data dan perkhidmatan lain dengan dua saluran. Kedua-dua model ini sangat fleksibel dari segi penggunaan dan tidak memerlukan pendawaian. Pengulang ad-hoc adalah penting untuk jabatan keselamatan awam, serta agensi perlindungan awam dan bantuan bencana (PPDR), untuk mencipta, melanjutkan atau meningkatkan liputan rangkaian peribadi mereka di kawasan terpencil, tapak bencana dan acara utama.

Kedua-dua model ini menyokong sehingga 31 nod tanpa rangkaian berpusat. Jika salah satu nod gagal berfungsi atau rosak, komunikasi antara nod lain kekal tidak terjejas. Dengan sambungan IP, berbilang rangkaian ad-hoc boleh disambungkan tanpa mengira rangkaian ad-hoc mungkin beroperasi dengan frekuensi yang berbeza.

E-pack200 dilengkapi dengan bateri boleh tanggal 148Wh, yang mampu menyokong lebih 8 jam operasi. E-pole200 berfungsi dengan sumber kuasa yang berbeza, seperti solar, stesen pangkalan sesalur (-48V), dll., dan terdapat pelbagai pilihan pemasangan, seperti dipasang di dinding, tiang atau rak.

Disebabkan oleh saiz yang padat, fleksibiliti rangkaian dan kemudahan pemasangan, kedua-dua pengulang ini memberikan penyelesaian yang berdaya maju untuk menghilangkan titik buta rangkaian radio dua hala pada pangkalan sementara atau secara kekal di tempat seperti terowong, garaj bawah tanah dan bangunan yang bertingkat tinggi.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari pautan di bawah.

Pengulang Mudah Alih Ad-hoc DMR Dwisaluran E-pack200: https://www.hytera.com/en/product-new/emergency-response/emergency-response/e-pack200.html

Pengulang Ad-hoc DMR Dwisaluran E-pole200: https://www.hytera.com/en/product-new/emergency-response/emergency-response/e-pole200.html

Perihal Hytera

Hytera Communications Corporation Limited (SZSE: 002583), pembekal global terkemuka bagi teknologi dan penyelesaian komunikasi profesional. Dengan keupayaan suara, video dan data, kami menyediakan keterhubungan yang lebih pantas, selamat dan serba boleh untuk pengguna perniagaan dan misi penting. Kami menjadikan dunia lebih cekap dan selamat dengan membolehkan pelanggan kami mencapai lebih banyak perkara dalam operasi harian dan tindak balas kecemasan.

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

Maklumat Hubungan
lele.yao@hytera.com

Sumber: Hytera Communications

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2024 MREM . All rights reserved.