ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Disember 09, 2023 -Sabtu

 
  PENEMUAN BERBILANG TITIK DAN TRANSFORMASI RANTAIAN KESELURUHAN: YILI MENERANGKAN DAYA PENGGERAK BAHARU UNTUK PERTUMBUHAN MASA DEPAN PADA HARI PELABUR 2023

Thursday 20/07/2023

AsiaNet 100232

 Table
Kapsyen: ​Pemandangan pada Hari Pelabur 2023 
 
HOHHOT, China, 20 Julai, 2023 /Xinhua-AsiaNet/--

Pada 14 Julai, Yili telah mengadakan Hari Pelabur 2023 mereka, dan pengurusannya duduk bersama dengan ratusan pelabur dan penganalisis daripada institusi pelaburan terkemuka dunia untuk pertukaran yang mendalam.

Pan Gang, Pengerusi bagi Kumpulan Yili, dalam ucapan beliau berkata bahawa Yili akan terus berusaha untuk menjadi sebuah perintis bagi satu rantaian bekalan jenis baharu, sebuah perintis di dalam pendigitalan dan sebuah pengamal bagi pembangunan mapan, dan membuat lebih banyak sumbangan dan mencipta nilai yang lebih besar untuk pengguna, pelabur, dan kesihatan dan kesejahteraan manusia sejagat.

Dalam era pasca pandemik itu, produk fungsian yang pro-kesihatan yang memberi perkhidmatan kepada keseluruhan penduduk akan menjadi pemacu teras bagi pembangunan produk tenusu.

Yili adalah sebuah peserta awal di dalam sektor kesihatan. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Yili telah melancarkan produk pemakanan pro-kesihatan fungsian seperti A2. Pada tahun ini ia telah melancarkan produk susu fungsian yang pertama di dunia yang berupaya untuk mengawal gula darah, dan susu tulen organik suhu bilik yang pertama di dunia dengan laktoferin aktif, di antara produk tenusu fungsian pro-kesihatan lain yang terangkai.

Pelancaran satu demi satu bagi produk pro-kesihatan baharu itu telah dibolehkan oleh input dan kejayaan Yili di dalam teknologi berinovatif yang berpandangan ke hadapan. Yili adalah yang pertama yang dapat memecahkan halangan teknologi dan meningkatkan kadar pengekalan bagi laktoferin di dalam susu tulen suhu bilik daripada 10% kepada lebih 90%. Di samping itu, Yili telah memulakan pembinaan kilang laktoferin mereka di New Zealand, dan selepas ia disiapkan dan memulakan operasi, Yili akan berada di antara tiga pengeluar laktoferin utama di dunia, yang akan meningkatkan dengan ketara pengaruh Yili di peringkat global di dalam industri itu.

Yili sedang membuat pelbagai kejayaan di dalam teknologi canggih yang serupa, dengan jangkaan untuk membuka ruang baharu bagi pertumbuhan prestasi.

Pada persidangan itu, Yili turut memperkenalkan perkembangan terkini dan potensi pertumbuhan bagi lima jenama mereka: Satine, AMBPOMIAL, Jinlingguan, Chocliz dan XinHuo.

Di antaranya, Satine, jenama susu organik No.1 dunia, telah berkembang di luar jangkaan dan menduduki tempat pertama di dalam bahagian pasaran di dalam segmen itu; jenama yogurt No.1 China AMBPOMIAL terus mengekalkan inovasi, dengan bahagian pasaran sebanyak 66%; jenama susu bayi Jinlingguan menyaksikan pertumbuhan bahagian pasaran paling pantas terutamanya didorong oleh produknya yang berkualiti tinggi; XinHuo, jenama susu tepung No.1 untuk golongan pertengahan umur dan warga tua, terus mengembangkan ekonomi perak dan meraih bahagian pasaran sebanyak 35%; jenama ais krim No.1 China Chocliz terus berkembang, untuk menjadi jenama ais krim pertama China dengan jualan lebih daripada 5 bilion yuan.

Berdasarkan kepada sub-jenama berprestasi tinggi seperti ini, Yili telah menjadi sebuah jenama isi rumah dengan saiz dan daya saing yang besar. Ia sentiasa menduduki tempat teratas bagi kedudukan nilai jenama BrandZ di China, dan menduduki tempat kedua di dalam sektor makanan dan minuman dan sekali lagi pertama di dalam industri tenusu dunia pada tahun 2022.

Pada persidangan itu, Yili telah berkongsi cara bagaimana teknologi digital dan pintar telah meningkatkan kecekapan mereka secara keseluruhan. Lembah Kesihatan Pintar Moden Yili setakat ini merupakan pangkalan pembuatan yang paling digital dan pintar di dalam industri tenusu. Barisan pengeluaran pengisian mereka bagi susu cair di pangkalan model global ini bagi pembuatan pintar menghasilkan 40,000 pek susu setiap jam, hampir dua kali ganda banyaknya daripada sebelumnya.

Melalui transformasi digital dan pintar bagi keseluruhan rantaian industri itu, kitaran inovasi produk hujung ke hujung Yili telah dikurangkan sebanyak 20%, kecekapan perolehan tidak langsung meningkat sebanyak 40%, kos perolehan dikurangkan sebanyak 10%, dan kos perolehan keseluruhan telah mengekalkan kira-kira 7% kurang daripada purata industri itu.

Sumber: Kumpulan Yili

Pautan Lampiran Imej:

   Pautan: https://iop.asianetnews.net/view-attachment?attach-id=441585

   Kapsyen: Pengerusi dan Presiden Pan Gang sedang berucap

   Pautan: https://iop.asianetnews.net/view-attachment?attach-id=441592

   Kapsyen: Pemandangan pada Hari Pelabur 2023 

--BERNAMA 
 

 
 
 

Copyright @ 2023 MREM . All rights reserved.