ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Mei 27, 2024 -Isnin

 
  EATON DIANUGERAHKAN SEBAGAI PEMBEKAL ELIT OLEH KOREA AEROSPACE INDUSTRIES

Thursday 25/05/2023Table

Eaton dianugerahkan sebagai Pembekal Elit oleh Korea Aerospace Industries (Foto: Business Wire)

 
  • Eaton menerima anugerah tersebut di acara Simposium Tahunan Korea Aerospace Industries (KAI) ke-11 di Busan, Korea Selatan
  • Ini adalah kali kedua Eaton menerima anugerah berprestij

BUSAN, Korea Selatan, 25 Mei (Bernama-BUSINESS WIRE) --Syarikat pengurusan kuasa pintar Eaton baru-baru ini mengumumkan bahawa syarikat tersebut telah dianugerahkan sebagai Pembekal Elit di Simposium Tahunan Korea Aerospace Industries (KAI) ke-11. Simposium tersebut diadakan di Busan, Korea Selatan, dari 27-28 April, dan mengiktiraf pembekal KAI berprestasi tinggi yang mencapai penghantaran pesanan pada masa yang ditetapkan, standard berkualiti, dan kepuasan pelanggan. Ini adalah kali kedua Eaton menerima anugerah berprestij.

“Selama tiga dekad yang lalu, kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan syarikat aeroangkasa dan pertahanan bertaraf dunia seperti KAI," kata Desmond Goh, Pengarah Urusan - Asia Pasifik, Aerospace Group, Eaton. "Anugerah ini menggambarkan kesetiaan dan dedikasi pasukan kami kepada KAI, dan kami mengharapkan kerjasama yang berterusan pada masa depan.”

Aerospace Group Eaton mempunyai sejarah yang gemilang dalam menyokong KAI dan industri pertahanan Korea Selatan. Desmond menambah: "Dari KT-1 Woongbi pada awal 1990-an hingga program pembangunan KF-21 Boramae yang terkini, Eaton terus menjadi pembekal yang teguh dan boleh dipercayai untuk komponen bahan api dan hidraulik utama serta peralatan sistem misi.”

Baru-baru ini, Eaton telah memperoleh Souriau-Sunbank dan Cobham Mission Systems, menambahkan produk baharu yang merangkumi penyelesaian saling sambung, pengisian bahan api udara ke udara, sistem persekitaran, dan sistem gerakan misil. Melalui peluasan portfolio produk aeroangkasa syarikat, Eaton telah mengukuhkan komitmennya kepada OEM seperti KAI dan pemimpin industri global yang lain.

Eaton merupakan syarikat pengurusan kuasa pintar yang berdedikasi untuk meningkatkan kualiti hidup dan melindungi persekitaran untuk orang di mana-mana sahaja. Kami berpegang pada komitmen kami untuk menjalankan perniagaan dengan betul, beroperasi secara lestari, dan membantu pelanggan kami mengurus kuasa ─ pada masa ini dan juga masa depan. Dengan menjadikan trend pertumbuhan global dalam pengelektrikan dan pendigitalan sebagai modal, kami mempercepat peralihan planet ini kepada tenaga boleh baharu, membantu untuk menyelesaikan cabaran pengurusan kuasa yang paling mustahak di dunia, dan melakukan yang terbaik untuk pihak berkepentingan kami dan seluruh masyarakat.

Ditubuhkan pada tahun 1911, Eaton meraikan ulang tahun ke-100 sejak disenaraikan di Bursa Saham New York. Kami melaporkan hasil sebanyak $20.8 bilion pada tahun 2022 dan menawarkan perkhidmatan kepada pelanggan di lebih daripada 170 negara. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari www.eaton.com. Ikuti kami di Twitter dan LinkedIn.

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini ialah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian, dan hendaklah disilang rujuk dengan teks bahasa sumber, iaitu satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

Galeri Multimedia/Foto Sedia Ada:
https://www.businesswire.com/news/home/53403448/en

Maklumat Hubungan
Zijia Li
(86)(21) 5200-0497
ZijiaLi@eaton.com

Sumber: Eaton Aerospace

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2024 MREM . All rights reserved.