ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Januari 17, 2022 -Isnin

 
  INVERIS TRAINING SOLUTIONS MEMPERKENALKAN SRCE™ - SATU SISTEM LATIHAN REALITI DIPERKUATKAN, REVOLUSIONER

Tuesday 30/11/2021SRCE is the only untethered AR training solution on the market—allowing up to 4 participants to train with simulated weapons and tactical gear. (Photo: Business Wire)
SRCE adalah satu-satunya penyelesaian latihan AR yang tidak terikat yang berada di pasaran—yang membolehkan sehingga 4 peserta untuk berlatih dengan senjata simulasi dan peralatan taktikal. (Foto: Business Wire)
 

SUWANEE, Ga., 30 Nov (Bernama-BUSINESS WIRE) -- InVeris Training Solutions, penyedia terkemuka bagi sistem latihan realistik bersepadu dan senjata maya untuk tentera, agensi penguatkuasa undang-undang dan lapang sasar komersial, hari ini memperkenalkan SRCE™ (Lihat, Berlatih, Pengalaman Kolektif atau “Source”), sebuah simulator latihan baharu senjata yang tidak terikat, berasaskan realiti diperkukuhkan. InVeris Training Solutions menyediakan teknologi realiti diperkukuhkan yang paling termaju yang tersedia di dalam sebuah simulator latihan ketenteraan dan penguatkuasa undang-undang, satu pencapaian yang sebelum ini dianggap masih jauh untuk dilaksanakan oleh kebanyakan pihak di dalam industri itu.

Siaran akhbar ini mempunyai ciri-ciri multimedia. Lihat siaran lengkap di sini:
https://www.businesswire.com/news/home/20211129005628/en/

“Realiti yang diperkukuhkan menyampaikan yang terbaik bagi dunia maya dan dunia nyata dalam satu cara yang seakan hidup, lancar, boleh disesuaikan dan menjimatkan,” kata Ketua Pegawai Eksekutif InVeris Al Weggeman. “Kemudahan latihan fizikal boleh diimbas dan diperkuatkan untuk menjadi tempat latihan menembak segera dengan menyepadukan kandungan di luar dalam hanya beberapa minit. Lebih penting lagi, kami boleh membanding dan mengukur prestasi individu dan pasukan dengan pengesanan lokasi masa nyata yang berketepatan tinggi bagi setiap peserta, senjata dan juga peluru.”

Latihan kritikal yang menggunakan kekerasan kini boleh berlaku pada titik keperluan atau di mana sahaja di dunia. Teknologi imersif yang lengkap yang tidak pernah dialami sebelum ini menyampaikan satu cara untuk melihat, berlatih dan secara kolektif mengalami teknik, taktik dan prosedur dengan lokasi masa nyata, pergerakan, orientasi dan penderiaan biometrik untuk latihan dan operasi. Teknologi pengimbasan proprietari SRCE membolehkan seorang pengajar untuk merakamkan ruang yang dimaksudkan untuk digunakan sebagai tempat latihan menembak dengan menggunakan sebuah tablet atau peranti lain dengan kamera beresolusi tinggi. Pasukan musuh, suspek, umpan, tebusan dan pihak lain kesemuanya dihantar secara digital, menghapuskan keperluan untuk pemain memainkan peranan sebagai lawan. Keupayaan SRCE untuk mewujudkan sebuah tempat latihan menembak maya membolehkan kepada penembak aktif dan latihan misi. Teknologi yang boleh dipakai dan tidak terikat, termasuk sebuah paparan AR yang dipasang di kepala, menyediakan keasyikan realistik tanpa menjejaskan kebebasan pergerakan dan serasi sepenuhnya dengan senjata simulasi BlueFire® InVeris yang sangat tepat.

Kajian semula selepas tindakan interaktif (AAR) yang tiada tandingan mengumpul data prestasi untuk analisis statistik bagi parameter yang belum pernah tersedia sebelum ini, termasuk arah muncung, pelepasan senjata, pusingan yang terlepas, pengesanan mata dan penempatan kepala. Sensor badan memantau kadar denyutan jantung, pernafasan, pandangan dan tanda biologi lain pelatih dalam masa nyata. Pelatih juga boleh melalui sesi sebelumnya, melihat setiap elemen dimainkan semula di sekeliling mereka sebagai satu visualisasi untuk menyemak semula prestasi operasi. AAR yang sangat mendalam ini mewujudkan peluang optimum untuk pengajar bagi meningkatkan kesetiaan dan pengekalan latihan.

Untuk maklumat lanjut mengenai SRCE, sila layari https://www.inveristraining.com/srce.

Maklumat mengenai InVeris Training Solutions

InVeris Training Solutions menyediakan penyelesaian latihan termaju untuk tentera, agensi penguatkuasa undang-undang dan pemilik lapang sasar komersial di seluruh dunia. Dengan syarikat legasi mereka, FATS® dan Caswell, InVeris Training Solutions telah menempatkan lebih 15,500 lapang sasar realistik dan 7,500 sistem maya di seluruh dunia sepanjang sejarah mereka selama 95 tahun. Syarikat itu beribu pejabat di Suwanee, Georgia dan bekerjasama dengan pelanggan di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia dari kemudahan di lima benua.
 

Lihat versi sumber di  businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211129005628/en/

Hubungi

Michelle Henderson
Pengarah Pemasaran
InVeris Training Solutions
+1-678-288-1090
michelle.henderson@inveristraining.com

Sumber : InVeris Training Solutions

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2022 MREM . All rights reserved.