ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

November 30, 2021 -Selasa

 
  BERSIAP SEDIA PEMAIN GENSHIN IMPACT, BLESSING OF THE WELKIN MOON KINI TERSEDIA DI UNIPIN

Thursday 25/11/2021KUALA LUMPUR, Malaysia, 25 Nov (Bernama-PRNewswire) -- Mengalu-alukan keluaran terbaharu Genshin Impact miHoYo, UniPin akan melancarkan Blessing of The Welkin Moon untuk membantu pemain dan peminat dari Asia Tenggara bersiap sedia untuk pengembaraan yang lebih mendebarkan. The Blessing of the Welkin Moon menawarkan pemain 300 Genesis Crystals dan sehingga 2700 Primogems sepanjang 30 hari selepas pembelian. Tawaran itu boleh didapati di laman web rasmi UniPin, unipin.com mulai 24 November 2021.

Sebagai RPG aksi dunia terbuka, permainan Genshin Impact membawa pemain ke dunia Tevyat yang menakjubkan secara visual. Pemain memainkan peranan sebagai "Traveler" yang misteri, yang memulakan perjalanan untuk mengetahui nasib adik-beradik mereka yang hilang dan mendedahkan rahsia misteri Tevyat. Dengan membeli Blessing of the Welkin Moon, pemain dengan segera menerima 300 Genesis Crystals dan menuntut 90 Primogem setiap hari apabila mereka log masuk dalam tempoh 30 hari.

Untuk pemain Genshin Impact, Genesis Crystals ialah mata wang premium yang terdapat dalam Genshin Impact. Ia adalah kristal tenaga dari asal-usul alam semesta. Sementara itu, Primogem ialah permata kristal primordial yang melangkaui dunia biasa. Primogem boleh digunakan untuk menambah Original Resin dan membeli Acquaint Fate atau Intertwined Fate dalam Paimon's Bargains atau Wishes menu.

Tawaran Blessing of The Welkin Moon boleh dibeli melalui UniPin dengan harga RM 19.90. Pemain boleh membuat akaun dengan mudah atau log masuk dengan akaun UniPin sedia ada dan menyemak dengan saluran pembayaran yang paling sesuai. The Blessing of The Welkin Moon akan tersedia secara serentak di semua negara Asia Tenggara pada 24 November 2021.

Sementara itu, Update Genshin Impact Versi 2.3 "Shadows Amidst Snowstorms" akan disiarkan secara langsung pada tarikh yang sama. Pemain boleh meneroka lebih banyak pengembaraan dengan beberapa siri cabaran di pergunungan Dragonspine yang sejuk dan mengenali dua watak baharu yang boleh dimainkan, Arataki Itto dan Gorou. Pemain boleh mendapatkan peningkatan versi baharu daripada iOS, Google Play, PlayStation®, Epic Games Store atau Tapak Web Rasmi Gensin Impact.

Maklumat lebih terperinci mengenai promosi UniPin dan aktiviti lain boleh diakses secara rasmi di unipin.com atau laman Facebook UniPin Malaysia.

Mengenai UniPin

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://corp.unipin.com

Untuk pertanyaan media

Fildzah Amalia
Media Relation
pr@unipin.com

Sumber: UniPin

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2021 MREM . All rights reserved.