PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

November 26, 2020 -Khamis

 
  ​BAHAGIAN MARIN STARR MELANCARKAN PROGRAM KAWALAN KERUGIAN SISTEM PENGURUSAN TERMINAL

Wednesday 28/10/2020NEW YORK, 28 Okt (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Starr Marine, satu bahagian dari Starr Insurance Companies, telah memperkenalkan satu Program Penilaian Sistem Pengurusan Terminal (TMS) yang komprehensif, yang direka untuk membantu pelanggan Starr mengenal pasti dan mengurangkan risiko yang unik kepada operasi terminal marin dari segenap saiz.

Program TMS itu, yang dibangunkan bersama dengan pakar-pakar industri, adalah satu peranti proprietari yang direka untuk mengukur operasi terminal terhadap amalan terbaik industri. Dengan menggunakan juruukur marin bebas, Pasukan Perkhidmatan Kawalan Kerugian Marin Starr bekerjasama dengan pihak pengurusan terminal untuk melakukan penilaian dan kajian semula secara menyeluruh di lokasi berhubung prosedur operasi, penyelenggaraan dan keselamatan.

Penilaian itu menyediakan kepada pelanggan dengan satu skor penanda aras dan cadangan terperinci untuk meningkatkan inisiatif pengurusan risiko dan pelan kawalan kerugian bagi operasi mereka.

“Usaha kami untuk membangunan peranti TMS itu wujud sebelum kerugian pelabuhan yang berprofil tinggi baru-baru ini,” kata Matthew Davis, naib presiden kanan dan ketua bagi Starr Marine. “Peristiwa seperti ini, bagaimanapun, merupakan satu peringatan mengapa pendekatan kawalan kerugian Starr menjadi penting mengenai bagaimana kita bekerja dengan pelanggan -- untuk mencegah kerugian sebelum ia berlaku.”

Maklumat mengenai Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (atau Starr) adalah sebuah nama pemasaran bagi syarikat insurans yang beroperasi dan syarikat bantuan perjalanan dan anak syarikat bagi Starr International Company, Inc. dan untuk perniagaan pelaburan bagi C.V. Starr & Co., Inc. dan anak syarikat mereka. Starr adalah sebuah organisasi insurans dan pelaburan yang terkemuka dengan mempunyai kehadiran di enam buah benua; melalui syarikat-syarikat insurans mereka yang beroperasi, Starr menyediakan produk insurans hartanah, kecederaan, dan kemalangan dan kesihatan serta pelbagai perlindungan khas termasuk insurans penerbangan, marin, tenaga dan insurans kecederaan berlebihan. Anak syarikat bagi syarikat insurans Starr yang berdomisil di Amerika Syarikat, Bermuda, China, Hong Kong, Singapura, United Kingdom dan Malta masing-masing mempunyai penarafan A.M. Terbaik “A” (Cemerlang). Sindiket Starr Lloyd mempunyai penarafan Standard & Poor’s “A+” (Kukuh).

Layari kami di www.starrcompanies.com atau ikuti kami di LinkedIn dan Twitter.

Lihat versi sumber di  businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201027005221/en/

Hubungi
Charlie Armstrong
Naib Presiden, Pemasaran
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Sumber : Starr Insurance Companies

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.
 
--BERNAMA
 

 
 
 

Copyright @ 2020 MREM . All rights reserved.