PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

Januari 23, 2021 -Sabtu

 
  COINFLEX LANCAR PASARAN REPO YANG DIJELASKAN DAN DINIAGAKAN SECARA BERPUSAT

Tuesday 30/06/2020Merapatkan Jurang Di Antara Pedagang Kekal Berarah, Pedagang Spot, Peminjam dan Pemberi Pinjaman

Memberi Pelabur Kripto Kelonggaran Berdagang pada Bursa Niaga Hadapan yang Pertama Disampaikan secara Fizikal

HONG KONG, 30 Jun (Bernama-BUSINESS WIRE) -- CoinFLEX, bursa niaga hadapan mata wang kripto yang pertama disampaikan secara fizikal di dunia, hari ini mengumumkan pelancaran pasaran repo yang pertama didagangkan secara berpusat di dalam industri yang dikuasakan oleh niaga hadapan kekal yang boleh dihantar. CoinFLEX adalah bursa pertama yang membangun dan menawarkan niaga hadapan kekal yang boleh dihantar.

Pasaran Repo CoinFLEX itu bertujuan untuk memberi pelabur akses kepada peluang pemberian pinjaman, meminjam dan perolehan yang sangat cair tanpa perlu melalui saluran pasaran repo tradisional, seperti bank atau perantara lain, untuk menghasilkan di dalam perdagangan yang lebih fleksibel dan akses tepat masa kepada kadar hasil. CoinFLEX mewujudkan Pasaran Repo dan niaga hadapan kekal untuk mata wang kripto bagi menghasilkan sebuah persekitaran perdagangan yang memberi manfaat kepada peserta pasaran dengan meningkatkan kecairan dan mengurangkan dengan ketara kos modal.

Mark Lamb, Ketua Pegawai Eksekutif bagi CoinFLEX berkata: “Pembentukan pasaran repo itu adalah satu tindak balas langsung terhadap permintaan pasaran untuk perdagangan yang adil, telus dan fleksibel bagi kesemua peserta pasaran. Memperkenalkan niaga hadapan kekal yang boleh dihantar dapat memberikan pedagang akses kepada derivatif leveraj yang sangat cair dengan pilihan untuk membuat pilihan penghantaran, yang juga membolehkan satu peranti pengurangan risiko yang baharu bagi pelabur.”

Beliau seterusnya berkata: “Pasaran Repo CoinFLEX dengan Niaga Hadapan Kekal CoinFLEX yang boleh Dihantar memberi peluang kepada pelabur untuk meraih manfaat yang dikaitkan dengan perdagangan tradisional di sebuah pasaran kadar faedah yang baharu bagi kripto di mana mereka boleh memperolehi kadar hasil yang berkaitan dengan pelaburan mereka. Dalam persekitaran kadar hasil yang tidak menentu pada hari ini dalam pembiayaan tradisional, keupayaan untuk memperolehi kadar hasil terhadap mata wang kripto adalah satu keuntungan besar bagi sama ada bagi pelabur yang berasaskan dolar atau kripto.”

Dilancarkan pada awal tahun 2019, CoinFLEX memenuhi permintaan pedagang individu dan juga pasaran lindung nilai komersial, yang termasuk firma perlombongan, meja perdagangan OTC dan firma perdagangan proprietari global dan adalah merupakan yang pertama untuk membuka sebuah penawaran niaga hadapan awal terhadap syiling yang belum dilancarkan termasuk token Polkadot dan Dfinity. CoinFLEX telah memperdagangkan ratusan juta kontrak setiap hari sepanjang dua belas bulan yang lalu, dan kejayaannya membawa kepada sokongan pelabur secara meluas termasuk pembiayaan lebih $10 juta dari Polychain Capital, Digital Currency Group, Dragonfly Capital, B2C2 dan Grapefruit Trading.

Bakal pedagang & pelabur boleh mengakses CoinFLEX dengan mendaftar secara dalam talian di https://coinflex.com/.

Maklumat mengenai CoinFLEX

Ditubuhkan pada tahun 2019, oleh Mark Lamb dan Sudhu Arumugam, CoinFLEX (Bursa Niaga Hadapan dan Pinjaman Syiling) adalah bursa niaga hadapan mata wang kripto yang pertama yang disampaikan secara fizikal di dunia, yang dibangunkan untuk menyediakan jalan bagi pelabur untuk berdagang dan lindung nilai pendedahan mata wang kripto dengan risiko penyelesaian harga atau indeks yang minimum.
 
Lihat versi sumber di  businesswire.com:
https://www.businesswire.com/news/home/20200629005543/en/

Hubungi

Carissa Felger
Gasthalter & Co.
coinflex@gasthalter.com

Sumber : CoinFLEX

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 

 
 
 

Copyright @ 2021 MREM . All rights reserved.